Snacka om att valparna är nöjda 🙂 de har matkoma 🙂
Försökte ta lite nya bilder på gänget igår kväll, tyvärr är inte bästa kvalitet men det får duga 🙂 Vet ju att alla valpköpare älskar att titta på bilder och undra vilken valp som blir deras 🙂

Valparna blir helt galna när Sassa kommer in i lådan och de vill inte bli tvättade utan det är bara en sak de vill ha MAT MAT MAT!!

Ganska nöjda små puppisar

 

I morse så blev Sassa lite ompysslad av Mia, åh så hon njöt!

Kolla mamma Mia noppar mig 🙂 så rara ihop dessa två.

Sassa är så hungrig så hungrig hugger efter maten så nu får jag öka upp så hon får känna sig mätt. Hon äter bra mycket redan, men jag vill ju inte att hon ska gå ner sig så mycket för att hon diar sina små guldklimpar. Färskfodret älskar hon!!

Igår var jag iväg och fikade med en gammal lekkamrat som jag ej träffat på 50 år.
Tänk vad Facebook kan göra 🙂 Anette som hon heter hittade mig via Facebook, Anette och jag var som ler och långhalm när vi var små och jag har ofta tänkt hur just Anette har det.
Det var jätteskoj att träffas och prata, det kändes som vi faktiskt inte varit ifrån varandra så länge 🙂 Så nu har vi bestämt att träffas igen KUL!

Varmt varmt varmt huamej, man ska inte gnälla för det vore inte bättre med regn och rusk men lite mer normala temperaturer kunde det väl vara 🙂

Kommer skriva här på bloggen när uppdateringar blir gjord.
Ha det gott alla i värmen och ta hand om er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *