Så glad jag är för mina pelargoner, de blommar och blommar inte illa för att vara Anette att lyckas med dem :-)Jag måste än en gång verkligen tacka Lotta Bergman för all hjälp med vår nya hemsida, blir en del samtal med Lotta nu 🙂 Tack för att du står ut med mig tjejen.

Underbara Tesla i midsommarkrans

Det syns så väl vem som är mamma till henne, väldigt lik sin mamma Mia.Valparna är så nöjda och ibland måste jag bara kolla så de lever 🙂 tysta och sover, men snart blir det liv i lådan när de börjar upptäcka att det finns en värld utanför valplådan.Det blir inget långt inlägg idag :-)Har ändrat lite på hemsidan då jag tyckte det blev så många bilder under valpar så nu hittar ni i menyraden veckorna istället.Tänk vilka underbara grannar man har ❤️Barbro ringde och sa att hon bakat bullar som jag kunde komma och hämta❤️Vet inte hur man tackar en sådan snäll person bäst ? Men stort TACK Barbro!!Du are One of a kind ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *