Hemsidan uppdaterad under valpar med nya bilder på var och en.Wow nu har valparna hunnit bli 3 veckor gamla.

Tänk vad tiden går fort med de små. De har börjat morra lite och även leka lite med varandra, mest tugga då :-)Idag har vi avmaskat valparna samt mamma Sassa, har inte sett några maskar men man kan aldrig veta. Klippt klor och så har de blivit fotograferade samt vägda.
Sassa har så mycket mjölk och valparna växer i rasande fart, snart är det dags för lite provsmak av nötfärs och äggula blir spännande att se vad de tycker om detta :-)Huamej vad svårt det är med värmen, Sassa lider något fruktansvärt av värmen nu och valparna drar sig ut på tidningarna för att svalka sig.
Men vad ska man göra? man rår ju inte på vädrets makter 🙂 vi försöker svalka av Sassa så gott det går och hon vill helst ligga inomhus vilket är fullt förståligt. Har satt på AC:n så det har blivit lite bättre, men samtidigt får inte valparna få drag på sig men har riktat in AC:n åt annat håll.För en lite stund sedan kom det lite regn HURRA!!!Idag kom stamtavlorna så nu har vi dem här hemma.Igår så blev Sassas bror Ixus pappa till ett gäng valpar på kennel Buffing i Finland,
Tiken fick snittas då två valpar, efter valp 5 så dröjde det av flera timmar så Paula fick åka in med Ruska de tog då ultraljud och såg att en valp var död efter de så var det en levande. Sent på natten blev det kejsarsnitt och de plockade ut de två sista valparna tyvärr hade även valp två dött :-(Men nu får får vi alla glädjas av de 5 valpar som lever och mår bra.
Pratade med Paula och Ruska är trött men så duktig med de små och så mån om dem.
Hoppas de nu får lite lugn och ro både Paula och Ruska!Sedan var ju Ann och Ixus och tävlade Rallylydnad och där fick de ihop ett godkänt resultat, jippi!! Stort GRATTIS till er!Kram på er alla där ute i cybervärlden!