I fredags kom Susanne till oss och hälsade på hos valparna, vi skulle åka till Euroschapendoes specialen på lördagen.Vi gick upp tidigt på lördagsmorgon och åkte för att plocka upp Anna med Chappers Freedom, resan dit gick bra och ännu bättre då Pia och Stefan bjöd in oss på frukost, tack snälla ni.Utställningen började med att juniorhanen från vår kennel ställdes, Anna som äger Freddy hade stukat handen och kunde inte visa upp honom,jag med två dåliga knä avstod så Susanne hoppade in och visade upp Freddy.
Det blev VG men eftersom det bara blev tre EXC så skulle VG hundarna in och tävla om 4:e placeringen, då knep Susanne och Freddy den ?? Snyggt jobbat Susanne du hade ju aldrig träffat Freddy innan och fick fram honom så bra.

Chappers Freedom ”Freddy”
Se sån stil de har! Grymt jobbat Sus!

Efter det så kom Lena, Ola och Malin och bjöd in mig på fika i deras husbil, tack goa ni det var jättegott.
Britt-Marie, Lena,Ola och Malin som är kommande valpköpare och bara väntar på att få hämta hem sina valpar, möjlighet att träffa pappa Pepper. Tror de alla blev väldigt förtjusta i honom.

Pepper med matte Lisbeth

Nu så var det dags för Championhundarna att äntra ringen och vi har från vår uppfödning en hane och en tik med där.’
Tikarna låg lite före i tid i deras bedömning så jag tänkte filma när Lena med Chappers Euphoria ”Lexie” ställdes, ups så började även hanarna i andra ringen och där var det Pia med Chappers Eye On Me ”Ice” som äntrade ringen, tyvärr så blev det ingen film på dem :-(Båda hundarna fick EXC och Lexie placerade sig som trea i Chkk.

Lena och Lexie 3:a i championklassen

Ice blev OPL i Chkk det med flera hanar då endast 4 blir placerade.
Stort GRATTIS till er alla så stolt över er alla!!En av de stora höjdpunkterna var när Lisa med Kummin visade upp sitt program från VM i Freestyle, tårarna kom då man tittade på dem, så otroligt fina ihop och så duktiga.
Tack Lena för bilderna!Nu så över till våra klimpar i hagen 🙂 De blev så glada när jag kom hem både de stora och de små lämnade mig inte.Idag kom bollhavet ut och tror inte jag varit med om mer nyfikna valpar 🙂

Allt för idag!