Hemsidan uppdaterad under hundarna Cara Mia och kullar D och F.

Nu kommer lite sena nyheter från oss, I helgen som varit var vi på Öland och ställde ut Mia, Mias söner Freddy och Fabbe var också där.
Freddy vann unghundsklassen med EXC CK samt att han blev Bästa hane.
Fabbe blev två Med EXC.

Mia och Freddy möttes i BIR och BIM:T där Mia drog det längsta strået och blev BIR och sonen BIM.
Två glad tjejer 🙂

Anna och Chappers Freedom ”Freddy”
Karin och Chappers Final Countdown ”Fabbe”

När vi var på Öland passade vi på att träffa Chappers Follow Me som bor halva året på Öland och den andra halvan i Tyskland. Det var en kille som verkligen kände igen oss, viftandes med sin svans blev han så glad att träffa oss.

Sassa och han fann varandra efter en liten stund då Sassa inte är den hunden som kommer in försiktigt utan bara rusar in och talar om att NU!! har hon kommit!!Jussi blev väl lite överrumplad först av Sassa men sedan sprang de som galningar och Sassa hann även med att stjäla Jussis mat :-). Sassa hade nog gärna stannat där med en mat mor som Lucia är :-), tomten de hade gick ner till havet och det var så vackert.

Chappers Follow Me ”Jussi”

Vi blev bjudna på Lunch en hemlagad lasagne som inte gick av för hackor 🙂 äpplekaka med grädde och ett smarrigt vin till maten.
Lyxigt värre ju!

Efter utställningen så gick vi ner till stranden där vovvarna fick rusa av sig, mycket spring var det i hundarnas ben, tyvärr inte lika mycket i mina 🙂

Fick en fin bild på Mia med sina söner

Nöjda och glada for vi hem på måndagen, tack alla för en härlig helg tillsammans!

Har nu pratat med alla valpköpare hur det fungerar i hemmet med de små. Alla är så nöjda och tycker det är glada nyfikna valpar samt trygga i sig själva. Härligt att få höra!

Tiger, My och Meya
Tiger och My

En liten olycka drabbade dock lilla Tiger, han har nu stödbandage på ena frambenet då han skuttat och ramlat ner från sängen och landade så olyckligt 🙁 Lider med familjen och med lilla Tiger och detta var höjden av otur. Nu har Tiger gått en vecka med bandage och igår röntgades benet för att se att allt läkte som det ska, det läker fint men det svåraste för familjen är att hålla Tigern i honom lugn 🙂 tre veckor till sedan hoppas vi att han slipper bandaget och då lär de få fullt upp!

Tiger