Hemsidan uppdaterad under kullar E och G-kullen samt Bloggen. 

Hej och hå alla glada! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade hemsidan 🙁

Men här kommer lite roliga nyheter från våra Chappar.
Lilla Chappers Gonna Love Ya ”My” med matte Therese har nu debuterat i utställningsringen. Resultatet blev att lilla My blev 2:a i valpklassen 4-6 månader med HP. Jättefin kritik på tösabiten. Stort GRATTIS till fin fin debut!

Matte Theres med My

Mys kritik

Lotta med Chappers Edelweiss ”Tesla” var även de på samma utställning som Therese och My. Deras resultat blev 3:a med EXC i öppenklassen även de fick ett jättefin kritik.
Snyggt jobbat Lotta och Tesla!!

Lotta och Tesla i rörelse

Teslas kritik

Så har Stefan med Chappers Eye On Me ”Ice” debuterat i startklassen i lydnad och det gjorde de kanonbra.
Ice som är i dofternas värld fixade till sig ihop med husse ett godkänt resultat trots en nolla.  Grönt bra jobbat killar!
Stort stort GRATTIS till er alla1 Så duktiga valpköpare!

Stefan och Ice

Själv har jag återhämtat mig efter operationen i knät. Nu har jag börjat med promenader och det funkar bra jag får bara känna efter vad knät orkar med 🙂 själv vill jag MASSOR i vanlig ordning 🙂 🙂

Nu till helgen ska vi ut på en liten resa ner till Lena med Chappers Girl Of Mine ”Selma” i Åhus och träffa 6 av valparna från sista G-kullen, det ska bli så kul att träffa dem alla igen. Jonna uppe i Bureå tyckte det var lite lång att åka 130 mil enkel resa så de hoppar denna gång kan ni förstå att de tyckte det var långt ? 🙂 🙂 Förstår dem till fullo. Hoppas att de kan komma till vårt läger senare nästa år.

Allt för denna gång!