Hemsidan uppdaterad under Kullar E och F samt Bloggen   Nu så har det blivit ett nytt år! Undrar just vad detta år kommer att föra med sig ? Många roliga saker hoppas jag 🙂

Nu har jag lite att berätta 🙂 Chappers Eyes On Me har parat en tik från kennel Twinflowers och det väntas smått där, SPÄNNANDE! Håller tummarna att det blir en kille till Pia och Stefan där nu.
Stefan har varit och tävlat i Startklassen lydnad med Ice och där fick de ihop ett godkänt resultat, snyggt jobbat grabbar!

Anna med Chappers Foxy Lady har varit och tävlat Rallylydnad i nybörjarklassen så nu har de fått ihop två godkända rundor ”bara” ett kvar till titeln 🙂 det kommer ni fixa galant.

Lena med Chappers Euphoria har varit och tävlat i Avanceradklass Rallylydnad i Göteborg. Två godkända rundor! GRYMT JOBBAT Lena och Lexie!

Chappers Euphoria ”Lexie”

 

Anna med Chappers Freedom har även hon varit i Göteborg och där ställde hon ut grabben i unghunds klassen. För dagen ett VG och en andra placering i klassen.

Blir så imponerad av alla duktiga valpköpare och se hur de på olika sätt aktiverar sina hundar, NI ÄR ALLA GRYMMA i våra ögon.