Hemsidan uppdaterad under hundarna Sassa, Kullar G-kullen, F-Kullen samt E-kullen, Nyheter  

WOW WOW WOW!!!
Vilken helg vi haft i Rallylydnadens tecken.
Jag och Sassa samt Anna och Freddy debuterade i Fortsättningsklassen Rallylydnad på Tranås BK med våra hundar.
Först ut var Anna och Freddy de gjorde en kanon runda och det var en härlig energi på banan vilket resulterade i 83 poäng och godkänt resultat!! Stort GRATTIS ANNA och FREDDY!

Nu var det min och Sassa tur och min tanke var hur i jösses namn ska detta gå, det började med långsamt tempo och Sassa är inte en hund som tycker att vara långsam är kul 🙂 men vi fixade det sedan kom spring och det är kul tycker Sassa 🙂 Vi fixade hela banan förutom en liten miss i snurren då jag verkligen skulle hjälpa min hund vad jag själv tyckte, ha ha jag stjälpte istället, ha ha ha överarbetade och Sassa undrade vad jag höll på med.
Fick ihop ett godkänt resultat med 99 poäng och även som nummer 1 på prispallen.

Nu började andra banvandringen .
Anna och Freddy först ut även denna gång, De var snubblande nära ett godkännande till men Anna tog fel ingång på ett ställe vilket ger direkt -10 men det hela såg jättefint ut. Är så imponerad av dem!

Sassa och jag laddade och så klart att det skulle börja regna när vi skulle in på banan. Nu är det ju tur att Sassa inte bryr sig om att bli blöt utan kan sitta och ligga i vått gräs ändå 🙂 Mia hade nog tvekat om hon skulle sätta sig eller inte ha ha ha..
Sassa gick jättefint vi fick en bris 3 i snurren åter igen på grund av mig , attans matte, ja ja så är det när tävlingsnerverna kommer in. Vi fick även denna gång ett godkänt resultat 97 poäng och slutade som 1:a på pallen.

Passade på att fråga domarna om de ville vara med på en bild ihop med mig 🙂 Detta kommer väl knappast hända en gång till att få två vinster på samma dag och tyckte det var bäst att föreviga det 🙂

Domare Lena Mattsson och Ida Wessberg

SOm om inte det var nog var Britt-Marie och Sally ut och tävlade dagen efter oss i Fortsättningsklassen Rallylydnad, även de fick Godkänt resultat!! WOW säger jag! Denna lilla tjej är inte gammal och påminner så mycket om sin mamma Sassa i sättet.
Man kan studsa sig fram i livet och bara njuta av ögonblicken är nog mottot på denna lilla hund 🙂 STORT STORT GRATTIS! Så imponerad av er!!

3 Chappers hundar ur tre olika kombinationer tävlar samma helg och plockar hem godkända resultat! Vad säger man då?! Jo WOW!!!!!!

Dagen efter vår tävling blev det en långpromenad vi kanalen mellan Linköping och Borensberg. Underbart väder och hundarna hade så mysigt med att springa lukta och leka. Nästan så Mia ville ta sig ett dopp 🙂

Mia
Sassa höll sig lite mer på avstånd från vattnet 🙂
Mia och Sassa hittade en bänk på bredvid gångstigen och då kan det ju alltid vankas godis om man sitter fint:-)

Nu så laddas det för utställning på SGVK i Uppsala till helgen med Mia, ska bli spännande att se hur det går.