Nu är vi hemma efter vår lilla semestertripp. Vi passade på att träffa några av våra valpar på vår resa.

Först ut blev Chappers Born To Please ”Tazza”. Tazza blev så glad att träffa oss och hade inte glömt av oss, hundarna lekte och hade det mysigt.

Tazza nedklippt och sedan vår Sassa❤️

Sedan for vi ner till Nymölla för att träffa familjen Björling och Chappers Girl Of Mine ”Selma”. Det blev ett dygn med mycket skratt och hundar som bara var underbara. Lena och Ola visade oss badet och döm om min förvåning när Sassa gick i och plaskade lite.Mia tyckte även hon att det var skönt att kärringbada ? Selma simmade lite och vi två benta gick ut till knäna?

Sassa
Selma
Bevis?
En liten promenad på ca:8 kilometer

Därefter for vi upp till Överlida och campade, farligt nära Ullared ??Blev en tripp dit för att bara köpa lite hundgodis ?? blev lite mer kan jag säga?

Bild över sjön vid campingen

Jeanette och Reine kom ner och campade ihop med oss några dagar och även då blev det en tripp till det gula varuhuset? De hade sina två hundar med sig Ricco och Cookie. Det märks att Cookie blivit äldre, hon hör inget vidare längre men jag tyckte hon fortfarande var väldigt glad. Hon fyllde 13 år i juni.

Jag med Chappers Sweet Cookie