Idag blir valparna 10 dagar gamla! Oj vad tiden rusar iväg. Idag såg jag små springor i ögonen genast blir det mer personlighet i dem, man kan se lite av deras personlighet när ögonen öppnas mer och mer ❤ Det är en av tikarna som verkligen ser till att hon hela tiden får den bästa tutten 😊 , det finns alltid ett par i var kull som är ”matvrak” 😊 Alla de andra äter så det står härliga till men denna tjej är som en bulldozer när hon plöjer fram 😂bild på tjejerna❤Detta är också tjejerna ❤❤❤❤grabbarna i matkoma 💙💙💙Sötnosarna ❤❤❤❤💙💙💙Idag regnar det och det känns UNDERBART!Behövs verkligen regn nu, allt är så torrt ute.Blir att bänka sig framför tv:n idag och titta på fotboll och heja fram Sverige idag 👍🏻✊🏼

Ha det gott alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *