Inte lätt att få till bilder då Sassa ska vara med hela tiden och övervaka vad jag gör ❤ sedan måste ju den valpen jag tar upp tvättas ?Ni får hålla tillgodo med dessa bilder idag!De tre musketörerna Hane 1?Hane 2?Hane 3 han sitter inte fast ?? tar sig lätt ut.?TikarnaTik 1 hon har en prick på svansroten samt en på vänster sida.❤Tik 2 är bulldozern ? två svarta fläckar på var sida samt på svansroten❤Tik 3 har två svarta fläckar på vänster sida och hon har öppnat ögonen idag ❤Tik 4 är den mörkaste av valparna hon har en bred vit slinga mitt på ryggen ❤Alla är så mätta och nöjda ❤Sassa är helt fantastisk med de små så mitt ❤ svämmar över av kärlek till mitt lilla yrväder?Tråkigt med förlusten till England igår ?Men Svenska laget har gjort ett fint VM!Ha det gott alla och njut av dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *