Inte lätt att få till bilder då Sassa ska vara med hela tiden och övervaka vad jag gör ❤ sedan måste ju den valpen jag tar upp tvättas ?Ni får hålla tillgodo med dessa bilder idag!De tre musketörerna Hane 1?Hane 2?Hane 3 han sitter inte fast ?? tar sig lätt ut.?TikarnaTik 1 hon har en prick på svansroten samt en på vänster sida.❤Tik 2 är bulldozern ? två svarta fläckar på var sida samt på svansroten❤Tik 3 har två svarta fläckar på vänster sida och hon har öppnat ögonen idag ❤Tik 4 är den mörkaste av valparna hon har en bred vit slinga mitt på ryggen ❤Alla är så mätta och nöjda ❤Sassa är helt fantastisk med de små så mitt ❤ svämmar över av kärlek till mitt lilla yrväder?Tråkigt med förlusten till England igår ?Men Svenska laget har gjort ett fint VM!Ha det gott alla och njut av dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *