Vilken dag!
Vi önskar Pappa Pepper med matte Lisbeth stort GRATTIS idag till deras ny titel RLD N!!
Grymt jobbat av er i denna värme. För er som inte vet vad RLD N står för så är det Rallylydnadsdiplom i Nybörjarklassen.

Mc Marra’s Happy Feet Pepper SE VCH PL CH RLD N

Igår var vi och firade vår dotter Sandra som fyllde 40 År! Vart har åren tagit vägen? Tycker inte det var längesedan jag fyllde 40 🙂 Hm… konstigt det där.. men tittar jag i spegeln så ser jag att hm… jag är äldre 🙂 tur man tycker det är charmigt med lite rynker här och där 🙂

Sandra

Mycket trevlig kväll hade vi och underbart väder. Vi hade vår älskade Barbro som hund och valpvakt här, inte många jag känner sådant förtroende för som Barbro när det gäller mina hundar. Du är guld värd för oss BABBSAN!!En bild på en kille som är helt utslagen efter en måltid på mamma Sassa 🙂
Min fina fina fina kärlekspelargon! Vet att jag tjatar om denna men jag har aldrig haft sådan tur med denna blomma förrens nu.
Allt för denna gång och var rädda om varandra där ute.