Hemsidan uppdaterad under Kulla E och F samt Hundarna Iza  Idag har jag varit och tränat Mia och Sassa, det var så roligt att komma igång igen. Båda hundarna var på hugget och de tyckte det var så skoj att träna, lite ringrostiga var vi allt alla tre, mest matte :-), men skoj har vi.

Igår så fick vi ett glädjande besked från Lotta som äger Chappers Edelweiss ”Tesla” De hade varit på utställning i Eslöv och det var 38 hundar anmälda dit.
Tesla vann öppenklassen med CK blev sedan BÄSTA tik med CERT och slutade som BIM! Stort Stort Stort GRATTIS tjejer!! Glädjs så mycket med er!

Chappers Edelweiss ”Tesla”

I tisdags fick vi ta farväl av vår älskade Iza, en sådan tung dag och både Anders och jag har varit i chock.
Allt gick så fort och vi fattade ingenting. Min älskade Iza som alltid varit den hunden som legat som en liten bäbis i min famn sedan hon var liten alltid bakom mig vart jag än varit, som jag fått tjatat på denna tjej men som alltid ställt upp på mina påhitt.
Det finns inga ord som gör henne rättvis och jag saknar henne så otroligt mycket, det skulle ju inte sluta på detta vis. Vet att hon har det gott där hon är nu och det är en tröst men dock så liten tröst.

Iris, Mia, Sassa och Iza

Denna bild tog vi förra söndagen och det är sista bilden jag har av Iza <3

Iza, Mia och Sassa
Iza 2015

Snodde en bild som jag blivit taggad i från fejan.
Detta är Lena Holmgrens tjej

Chappers Fame ”Zoe”

Så söt och fin brud!

Allt för denna gång. Ta hand om era vovvar och njut var dag som den vore den sista.
Kram