Hemsidan uppdaterad under kullar D-Kullen och hundarna Chappers Flaming Star ”Iris”. Hemsidan uppdaterad under kullar D-Kullen och hundarna Chappers Flaming Star ”Iris”.
Igår när jag var i skogen och plockade svamp fick jag ett trevligt samtal från Monica som äger Chappers Dancing Queen ”Tuva” De hade varit och tävlat på Tranås BK i startklassen och tuva gick riktigt bra enligt Monica, de fick ihop 179 poäng och uppflyttade till lydnadsklass 1 inte nog med det det blev klassvinst för dem också och de var de enda som fick uppflyttningspoäng av de tävlande! STORT GRATTIS!! så grymt bra jobbat tjejer!

Tuva med sitt fina pris

Vi har nu kommit hem från vår lilla höst semester, vi hade det helt fantastiskt och vädrets gudar var på vår sida.
Vi tog en hel del bilder när vi var ute men har ännu inte hunnit ta in dem i datorn, det kommer jag lovar 🙂

När vi hälsade på hos Pia, Stefan och deras flock råkade jag ta ett luftsteg och attans vad ont det gjorde, svullnade upp i foten, det hände för en vecka sedan och fortfarande är jag svullen och öm… attans jag som har en inbokade operation i knät fast det är det andra knät, blir vår att försöka studsa fram sedan 🙂 ja ja… sådant händer.

När vi var vid Ale stenar tog jag en bild med mobilen och tycker den är så fin.

Tog en bild i Mörbylånga vid solnedgången och den blev riktigt bra med mobilen.

Allt för denna gång!