Nu är vi på väg hem från Åhus och vår lilla träff med G-Kullen.

Vi träffades alla hemma hos Lena,Ola och Selma där valparna fick busa av sig, mamma Sassa var med en liten stund hon med och det gillade hon verkligen?

Lena och Ola hade fixat till lunch åt oss alla, en riktig god soppa och den värmde gott kan jag lova.

Efter lunchen så kom några av våra andra valpköpare för att prata och umgås med oss.

På kvällen så visade Lotta med Tesla upp olika aktiverings saker man kan göra med sina hundar och det tror jag gick hem för oss alla. Valparna fick träna lite passivitet och vi är så imponerade av de små. Vi hade vuxna och valparna ihop och de små fick hålla sig lugna när Lotta körde med Tesla och även när Anette visade lite med Casino.

Därefter blev det grillning och massor av mat för oss tvåbenta, vi fick även ta del av Lenas och Ola egentillverkade vin som de gjort på sina druvor, wow det vinet smakade verkligen gott?

Idag på förmiddagen så promenerade vi på stranden med alla hundarna för att sedan åka hem till Lena och Ola igen för en fika.

Therese visade upp och berättade om Nose Work, verkligen spännande?? Alva med matte Therese visade upp ett sök och wow vilket team de är, djupt imponerad av dem.

Vad tyckte vi då om valparna? ?

Underbara juveler dom såg riktigt trevliga ut och samtidigt precis fulla av busa som valpar ska vara❤️❤️ LOVE THEM ALL!!!

Stort stort TACK till er alla! En helg vi sent ska glömma❤️❤️❤️