WOW!! Vilka tjejer vi har, är så stolt över dem bägge.

Fredagen den 1/2-2019 så åkte vi iväg på kvällen för att köra Doftprov, jag har aldrig varit med om detta förut så var så spänd på hur det skulle gå 🙂
Det hela började inte så väl, vi fastnade i en kö på vägen till Hundiagården då det var totalt snökaos och olycka på vägen en bit framför oss. Vi satt fast i 45 minuter och vi tyckte vi hade gott om tid innan vi skulle träffas på Hundiagården,men icke sa nicke, ringde upp Pirre på Hundiagården och förklarade situationen och hon sa att det var fler som var fast i kön men hon väntade på oss alla, tack snälla för det!

En otäck olycka som krävde ett dödsfall och 4 som skadades svårt 🙁

Hur som helst kom vi fram och vi stod som nummer två med Sassa, en ivrig tjej som tyckte detta var toppen att komma in och känna alla dofter. Tre minuter hade vi på oss och Sassa fixade det kvickt och bra GODKÄNDA!!!! Tjohej vad skoj ! Jag var tvungen :-)att köpa en rosett 🙂

Mia fick gå in sist så domaren kunde flytta på doften så inte jag skulle kunna påverka damen, även hon taggad till tusen och tyckte det var spännande. Mia är lite mer samlad när hon söker och hon fixade även doften snabbt! GODKÄNDA!!! Attans vad mallig jag var! Köpte givetvis även en rosett till henne 🙂 Det måste ju vara lika för tjejerna!

Den tjej som körde före mig och Sassa kom från Hultsfred och kört CA 18 mil med en super taggad tabbe, matte sa till mig att hon inte trodde de skulle fixa det då hunden var allt för taggad, mycket riktigt så fixade inte hunden att ta doften, jag tyckte så synd om matte men så är det ju och tur är att vi alla är medveten om att det är djur vi har att göra med. De hade suttit i bilen 3 1/2 timme så hunden var övertygad 🙁 önskar dem bättre lycka nästa gång!

Nu så laddar vi inför den inofficiella utställningen i Gottlösa imorgon, då ska Iris och Freddie ställas.

Allt för denna gång gott folk!