Nu får jag skryta igen 🙂 
I helgen så har Thomas och Chappers Gimme Hope Jo´Anna ”Jonna” varit och tävlat i fortsättningsklassen i Rallylydnad. Det fick ihop sitt tredje godkända resultat samt kan nu erlägga en ny titel framför sitt namn. RLD F!
Så bra jobbat av er båda!
Stort Grattis från stolta uppfödare!!

Chappers Gimme Hope Jo´Anna

Sedan har vi Linda och Chappers Dynamit Harry ”Harry” som varit och gjort Slutprov inom finska Räddningshundsförbundet och klarat alla slutprov i alla tre grenar, Sök, Spår och Ruin plus att de även har ett godkänt larmhundsekipage. Det finns idag 4 ekipage som klarat detta. Två i ESPY, ett i VSPK och sedan ett inom ÅRHK.
VAD SÄGER MAN OM DETTA?!
WOW!!!! 
Vilket OTROLIGT ARBETE DE GJORT TILLSAMMANS!
VI ÄR SÅ GRYMT IMPONERADE AV BÅDE DIG LINDA OCH HARRY!!!

Linda och Chappers Dynamit Harry